Van zoet naar zilt

Download de folder >

GRENSPARK GROOT SAEFTINGHE

Op de grens van Zeeland en Vlaanderen ontstaat een robuust en uniek grensoverschrijdend natuurgebied: Grenspark Groot Saeftinghe. Het Grenspark bestaat uit Het Verdronken Land van Saeftinghe, Hedwige- Prosperproject, Prosperpolder-Noord, Oude Doelpolder en de Nieuwe Arenbergse polder. Nieuwe initiatieven ontstaan tussen Vlaanderen en Nederland.

IJshoeve De Boey werkt samen met Op de Mariahoeve van de familie Van Wesemael uit Nieuw Namen, vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen. De Mariahoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. Ook vinden er vanuit het loonbedrijf agrarische activiteiten plaats. Bent u benieuwd waar de zilte producten vandaan komen? Dan leiden zij u graag rond op hun zilte kwekerij. Hier laten ze zien hoe de exclusieve zeegroenten zoals zeekraal, zeekool en zilte aardappelen worden geteeld.
Een vergadering, groepsuitje met vrienden, familie, collega's of vereniging? De familie Van Wesemael ontvangt u met open armen en een arrangement op maat!

We zijn trots op onze boerenbedrijven! En daarom hebben we een uniek grensoverschrijdend arrangement ontwikkeld.

ZILTE LUNCH OF ZOET DESSERT

Samen met Op De Mariahoeve verzorgen we het arrangement 'Van Zoet naar Zilt'. In dit arrangement staan de combinatie centraal van de zilte producten van op de kwekerij van de mariahoeve én het zoete roomijs en de melkdesserts van bij ijshoeve De Boey. Op De Mariahoeve geniet u van een zilte lunch óf diner en bij ijshoeve de Boey maakt u een heerlijke tussenstop óf sluit u de dag af met een dessert.

ACTIVITEITEN

U brengt een bezoek aan onze mooie bedrijven, proeft van onze specialiteiten en maakt een rondrit met de bus door het indrukwekkende Zeeuws-Vlaamse landschap.

Meer info? Neem dan zeker even contact op met ons!